marți, 17 februarie 2009

Ca la munca (alez)


Cu ce sa incep ... hmmm... muncesc. Da, muncesc, si sunt mandru de treaba asta. Trebuie sa ma iau de reclama de la ING (nu fac nici o reclama) "tie de unde iti vin banii de : biblioteca, bere, film, shaorma, club, tzoale, seminte, tigari, teatru, shopping, distractie?" DE LA MUNCA! muncesc pt banii respectivi, nu stau si cer.Cine iti pune tie bani pe card daca nu muncesti? mama si tata...pana cand? bdw eu am card Raiffeisen.

Salarul...hmmm..o data pe luna, pe 11, iar in maxim 10 zile, cont 0. Ma descurc, doar am bonuri. In alta ordine de idei, in fiecare zi cand ajung la munca aud cam aceleasi lucruri: " trebuie sa pui promotia, sa schimbi preturile, daca mai gresesti o data iti dai demisia!"

Sunt angajatul model, pentru angajati, nu pentru angajatori. In general daca ai opinii/idei si nu stii sa pupi in cur, esti luat de rau. Nu ma plang, cu bune cu rele, ma descurc, dar asta e realitatea.

Nu instig la violenta, instig la munca si educatie, egalitate si desteptare.

12 comentarii:

  1. data viitoare sa nu se mai intample .. same shit different day ..

    RăspundețiȘtergere
  2. să îţi aduc o foaie ? grij de tine noapte bună

    RăspundețiȘtergere
  3. in 10 zile cont 0, si dup-aia de unde iti vin banii ?

    RăspundețiȘtergere
  4. in 10 zile cheltui 6.5 mil , si apoi in restu de 20 zile cheltui bonurile alea ? bun de aia cumperi un chips un suc , dar banii de master , banii de bere cu prietenii , banii de pizza , de unde vin ? bifeaza acolo : mama si tata

    RăspundețiȘtergere
  5. totu se rezuma la bonuri de masa ! iesiri in oras (plateste fata) iesire in master ... cumparam suc cu bonuri si vindem la alti sa scoatem banii de master ... etc. lista continua , doar suntem romani ce dumnezeu !!

    RăspundețiȘtergere
  6. BAAA nici someri nu suntem macar :<

    RăspundețiȘtergere